dilluns, 14 de desembre del 2009

2a Trobada de Nadal de Vòlei Platja, dissabte 19 de desembre a Barcelona



En col·laboració amb la secció de vòlei platja de Panteres Grogues, el Barcelona Beach Club Esportiu organitza la 2a Trobada de Nadal de vòlei platja, que es disputarà dissabte 19 de desembre a la platja de la Nova Icària, a Barcelona.

La competició, enguay tindrà format de 4x4 en nivell inicial, mig i avançat per afavorir la participació de quantes mes persones possibles. Els equips, de composició lliure, podran estar integrats per un màxim de 5 jugadors. Hi haurà dues franges horaries diferents a escollir: Franja 1: de 10 a 13h. Franja 2: de 13 a16h.

A cada franja, es lliuraran premis als equips guanyadors de cada categoria i obsequis a totes i tots els participants. La inscripció té un cost per jugador/a de 10€, i s’ha de formalitzar, abans del 15 de desembre, enviant un mail a bcnbeachclub@gmail.com. Contacte: Susana Vega. Els organitzadors han volgut que aquesta 2ª edició de la Trobada de Nadal tingués un cairesolidari, mostrar el seu suport a la Fundación Vicente Ferrer, de manera que la recaptació de l’esdeveniment serà donada per complet a aquesta ONG.
..

Imatge de la Trobada de 2008
.