dimarts, 1 de desembre del 2009

La FCVb, a la catosfera!

Benvinguts al blog de la Federació Catalana de Voleibol. Aquí hi trobareu informació sobre activitats, tornejos i actes que, de ben segur, us interessaran a totes les federades i els federats d'arreu de Catalunya. A més del nostre web i el perfil a Facebook, activem un nou mitjà perque tots els jugadors de vòlei pugueu accedir, amb la màxima facilitat, a les activitats que s'organitzen per tot Catalunya, i també fora amb les nostres seleccions, així com per fer arribar la passió pel vòlei a tots els racons del país.
Posem en marxa aquest blog a finals de 2009, quan encarem un nou any prometedor per al vòlei català: recentment vem fer l'acte de presentació oficial de les seleccions catalanes, en una cerimònia on van participar des dels jugadors de les seleccions Laura Carmona i Gerard Aguilà, fins als seleccionadors, Blas Ortega i Marc Llinàs, el responsable de seleccions de la Federació, Xavi Peña, la presidenta Maribel Zamora i el representant territorial de Barcelona de la Secretaria General de l'Esport, Toti Mumbrú. A sota teniu algunes imatges d'aquell acte, que vam organitzar al Museu Colet de Barcelona.
.
Benvinguts, doncs, al blog que us portarà tota la informació al voltant del vòlei català. Us animem a deixar els vostres comentaris, opinions, crítiques... tot allò que vulgueu expressar! No oblideu posar-nos als Favorits del vostre ordinador, i si voleu contactar-nos, no dubteu a fer-ho al correu del nostre departament de comunicació: premsa@fcvolei.cat
.


.